Főoldal
KEZDŐOLDAL - ENGLISH

RENDSZER SZOFTVEREK

ÜGYVITELI RENDSZEREK

SZOLGÁLTATÁSOK

FRISSÜLT

KAPCSOLAT

LeloSoft Kft.
Kaposvár
____________
+36 82 510 460
+36 82 510 461
info@lelosoft.hu

 

Rendszerszoftverek

PhotOrgan - képek/videók fájlnevei és mappái végre egységes szerkezetben!

 • Több készülék (mobil, fényképezőgép, sportkamera, drón) eltérő fájlneveit és mappáit eredeti expozíciós idők szerint egységes rendszerbe teszi, illetve egyéni beállításaid szerint átnevezi.
 • Duplikációk megtekintése, szűrése.
 • A képekhez szöveg és GPS infókat adhatsz, kereshetsz bennük.
 • Kamerák csoportosított képeinek idejét módosíthatod (időzóna helyrehozása).

 Megkönnyíti az életed, mert

 • Ha az utazásokon résztvevők fotóit összegyűjtöd, azt egységes idősorrendben és mappanevekkel tudod tárolni.
 • Nem csak a saját számítógéped drágán vett szoftverén belül látszik, hanem mások számára is átadhatod a rendszerezett fájlokat, mappákat.
 • Ha prezentációnál bármely lejátszó a te általad megadott sorrendet kell hogy mutassa: az idősorrendben készült felvételekkel nem lesz több átcsorduló számláló.
 • Mindezt tetszőleges számú készülékre alkalmazhatod! A képek neveiben tárolhatod a készülék típusát, illetve utólag akár el is távolíthatod azokat.
 • Ha egy kamerán elfelejtetted átírni az időzónát (pl. -5óra), utólag akár csoportosítva, kameránként helyrehozhatod, a szoftver az idősorrendet más eszközök képeivel összehangolja.
 • Ha képeiden nincs GPS infó, utólag szintén tetszőlegesen csoportosítva kiegészítheted azzal, hogy a képekre kattintva a térképen is megtekinthesd.
 • Ha a képekre szeretnél tematizált gyors keresést, azaz szöveges infókkal szeretnéd a fájlokat vagy a képeket "belül" kiegészíteni, külön szoftver nélkül megteheted.
 • Ha kaotikus vagy nem jól strukturált adataid vannak, a PhotOrgan egységes rendet tesz. Mappákat/fájlokat mozgatva rugalmasan, egyszerűen rendezheted, megszüntethetsz almappákat , vagy - alapértelmezetten - mindent egy mozdulattal helyreteszel.
 • Ha felesleges duplikációid, triplikációid stb. vannak, megmutatja az előfordulásokat és alapértelmezetten eltávolítja (további előny, hogy ez nem csak képekre, hanem bármely más filera is vonatkozik). Természetesen bármelyik közülük módosítható.
 • Feldolgozásokat tematizálhatsz mozgatásokkal vagy másolásokkal.


FTM - File Transfer Manager

Általános és testreszabható kommunikációs szoftver, mely a fájl feladást és fogadást különböző protokollokon keresztül (hálózat, FTP, modem) automatikusan el tudja végezni, de használható FTP letöltésre vagy bármilyen feladat batch szintű automatizálására. Rendszereink önterülő szoftverfrissítéseit, interfészes file transfer megoldásait e szoftverrel végezzük, így ügyfeleinknek e feladatra nem kell külső cég szoftvereit megvásárolnia.

VEGA Online Start

VEGA rendszer önterülését végző modul (ld. alkalmazói szoftverek, rendszerállományok, dokumentációk), mely gyors és felhasználói beavatkozás nélküli frissítést tesz lehetővé.

VEGAStart

Feladata a VEGA ügyviteli szoftver és rendszerállományok frissítése, valamint zárolási és speciális konfigurációs funkciók.

VEGAKonv (IHIR SAP – VEGA Interfész)

Ez az alkalmazás az IHIR humán rendszertől kapott munkavállalói adatokat naponta bedolgozza a RUHA központi adatbázisba.

Dbro

A DBro egy általános adatkezelő alkalmazás. Különböző típusú adatbázisok és tetszőleges formátumú adatfájlok adatainak lekérdezésére, módosítására, konvertálására, export/import műveletekre, adatelemzésekre, stb. alkalmas. A munkakörnyezet sokoldalúan testreszabható, saját menüvel, konfigurációs fájlokkal és sok beállítási lehetőséggel. Saját beépített script nyelve lehetővé teszi a munka automatizálását.

CikkKonv (GIR cikktörzs – VEGA Interfész)

A GIR rendszer cikktörzset naponta bedolgozza a RUHA és a TE ONLINE központi adatbázisokba.

VEGAKonv és FNFA (GIR – VEGA Interfész)

A GIR rendszer egyéb adatait (tranzakciók, készletek, eszközadatok) naponta bedolgozza a RUHA és TE ONLINE központi adatbázisokba.

VEGAKonv (ESZTI – VEGA Interfész)

Ez az alkalmazás az E.Sz.T.I. rendszer MÁV szolgálati hely adatait dolgozza be a RUHA és TE ONLINE központi adatbázisokba.

VEGAKonv (GIR ETC ORACLE – VEGA Interfész)

A VEGAKonv dolgozza még be a vevői, a vételezői törzseket, és a GIR tranzakció típus és tranzakció ok törzsadatokat is.

VEGAKonv (VEGA Interface II. – GIR Készlet ORACLE)

VEGA RUHA modulból mozgási tranzakciók feladása a GIR Készlet modulba tetszőleges időszakra (jelenleg óránként).

ÜGYFÉLKÖR
©LeloSoft   oldaltérkép KAPCSOLAT webmester