A munkavállaló aktuális, és eddigi lezárt (Karton telephely, Ruhaosztó raktár) kapcsolatai a Kapcsolat fülön tekinthetők meg.

Az aktuális (ahol az Érvényesség ig mező nincs kitöltve) kapcsolat itt zárható le. A lezárt munkavállaló a központból felvehető személyek, illetve az inaktív munkavállalók közé kerül, ezután már csak ott kezelhetőek az adatai mindaddig, amíg újra hozzá nem rendeljük valamelyik KT-hez.
