F񯬤al
KEZDŐOLDAL - ENGLISH

RENDSZER SZOFTVEREK

ÜGYVITELI RENDSZEREK

SZOLGÁLTATÁSOK

FRISSÜLT

KAPCSOLAT

LeloSoft Kft.
Kaposvár
____________
+36 82 510 460
+36 82 510 461
info@lelosoft.hu

 

Cégbemutató

Cégünk elsősorban a MÁV és a szorosan kapcsolódó cégek anyag-, eszköz-, rendelés- és szállítás-nyilvántartásainak szoftveres megoldásaival és a kapcsolódó felhasználói és rendszergazdai számítógépes tanácsadással áll tisztelt ügyfelei rendelkezésére.

Partnereink adminisztrációját, költség-, raktári nyilvántartását és ezáltal - végső soron - ezek finanszírozását segítjük elő.

Munkatársaink szakképzettek, nagy tapasztalattal rendelkeznek a szoftverfejlesztés és a mindennapos számítástechnikai problémák megoldásainak területén. Rugalmas munkaidő beosztásuk elősegíti, hogy a felmerült kérdésekhez igazodva a sok kellemetlenséget és fáradozást megelőzve, gyorsan és hatékonyan reagáljanak a felhasználók igényeire.

Vállalkozásunk több mint 20 éve szem előtt tartja a MÁV ügyviteli változásait, és ezekhez igyekszünk a lehető leghamarabb, rugalmasan alkalmazkodni nyilvántartó rendszereinkkel. A kezdeti egyszemélyes cég mára számos alkalmazottal, illetve alvállalkozóval is együttműködik a fenti célok megvalósítása érdekében. Jelenleg a kliensek száma meghaladja a 1500 főt, akik a MÁV üzletágainál, azok országos hálózatain, produktív vállalatoknál használják az általunk fejlesztett szoftvermodulokat. A legális, közvetlen VPN adatkapcsolat a szerverekkel és kliensekkel folyamatosan megbízható összeköttetést, üzemeltetést és távoktatást biztosít.

Fejlesztéseinkhez rendelkezünk a megfelelő technológiai háttérrel és szakértelemmel:

  • Delphi, C#, Java, Javascript, Html programnyelvek.
  • Windows operációs rendszer szakértése.
  • Kliens/szerver architektúra, háromrétegű (kliens, szerver, adatbázis) megoldások nagyvállalati rendszerekhez.
  • Kliens oldalon webes és/vagy Windows natív megoldások, vékony kliens.
  • Az ügyfél által megtervezett bizonylatok, formanyomtatványok szerkesztése, beépítése a rendszerbe.
  • Vonalkód alapú modulok (leltározás, raktári készletkezelés, beszerzésgazdálkodás).

Természetesen mi sem mehetünk el a jövő kérdései és a ma kihívásai mellett: cégünk alkalmazza az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszert, hogy még jobban a minőségre és a partnerek érdekeire koncentrálhassunk. Az ügyfelekkel történő aktív személyes kapcsolattartásra és rugalmasságra épülő folyamatos fejlesztések eredményeképp kiváló hibastatisztikával működnek rendszereink, messze felülmúlva a nagy multicégek hasonló rendszereit.
Gazdasági társaságunk a köz érdekeinek is rendkívüli fontosságot tulajdonít. Számos alapítványt illetve közcélt támogatunk.

A LeloSoft Kft. folyamatos szerepvállalása a MÁV üzletvitelének kiszolgálásában és a belső szabályok könnyebb betartásában nagy odafigyelést és állandó megbeszéléseket eredményezett; így állíthatjuk, hogy célkitűzéseink mindig a vevőkörünket fogják szolgálni.

Környezet- és minőségpolitikánknak fontos része az érdekelt feleinkre, a velük való szoros kapcsolattartásra vonatkozó célkitűzéseink. Ennek szellemében az évek során, mind a piaci, mind a nem piaci érdekelt feleinkkel szoros együttműködést alakítottunk ki.

Társaságunk szerkezete is a leghatékonyabb munkát kívánja alátámasztani. Egyszerű felépítéséből adódóan mindenki csak az ügyvezetőnek tartozik felelősséggel.

Fejlesztési részleg:

A fejlesztési részleg feladata maximálisan a felmerülő igények szoftveres megvalósítására koncentrál.

Üzemfenntartási részleg:

Feladatai közé tartozik a belső infrastruktúra megfelelő működésének biztosítása, az ügyfeleknél felmerülő problémákra irányuló tanácsadás.

Ügyfélszolgálati és felhasználói tanácsadó részleg:

Az első számú feladata a kapcsolattartás, mely több szinten jöhet létre: telefon-, fax-, email és postai úton. Az ügyfelek mindennapos észrevételeinek, illetve hosszabb távú kéréseinek nyilvántartása és azokra való reagálás koordinációja.

A MÁV belső hálózata és a LeloSoft hálózata között megvalósított VPN kapcsolat eredményeként a felhasználói gépek - a megadott jogosultságoktól függően - számunkra is elérhetőek hibafelderítés illetve megoldás céljából. Az ilyen kapcsolat létrehozására mindig szükség van az ügyfél beleegyezésére, hiszen a menedzselő program szerver része nála fut, és neki engedélyeznie kell a kapcsolatot. Belső hálózati fejlesztésünk eredményeként egy biztonsági, második VPN kapcsolat is rendelkezésünkre áll a MÁV hálózata felé, így az egyik internetszolgáltatónk kiesése esetén a másik segítségével továbbra is el tudjuk látni a felhasználók támogatását.

ÜGYFÉLKÖR
©LeloSoft   oldaltérkép KAPCSOLAT webmester