F񯬤al
KEZDOLDAL - ENGLISH

RENDSZER SZOFTVEREK

GYVITELI RENDSZEREK

SZOLGLTATSOK

FRISSLT

KAPCSOLAT

LeloSoft Kft.
Kaposvr
____________
+36 82 510 460
+36 82 510 461
info@lelosoft.hu

 

Rendszerszoftverek

PhotOrgan - kpek/videk fjlnevei s mappi vgre egysges szerkezetben!

 • Tbb kszlk (mobil, fnykpezgp, sportkamera, drn) eltr fjlneveit s mappit eredeti expozcis idk szerint egysges rendszerbe teszi, illetve egyni belltsaid szerint tnevezi.
 • Duplikcik megtekintse, szrse.
 • A kpekhez szveg s GPS infkat adhatsz, kereshetsz bennk.
 • Kamerk csoportostott kpeinek idejt mdosthatod (idzna helyrehozsa).

Megknnyti az leted, mert

 • Ha az utazsokon rsztvevk fotit sszegyjtd, azt egysges idsorrendben s mappanevekkel tudod trolni.
 • Nem csak a sajt szmtgped drgn vett szoftvern bell ltszik, hanem msok szmra is tadhatod a rendszerezett fjlokat, mappkat.
 • Ha prezentcinl brmely lejtsz a te ltalad megadott sorrendet kell hogy mutassa: az idsorrendben kszlt felvtelekkel nem lesz tbb tcsordul szmll.
 • Mindezt tetszleges szm kszlkre alkalmazhatod! A kpek neveiben trolhatod a kszlk tpust, illetve utlag akr el is tvolthatod azokat.
 • Ha egy kamern elfelejtetted trni az idznt (pl. -5ra), utlag akr csoportostva, kamernknt helyrehozhatod, a szoftver az idsorrendet ms eszkzk kpeivel sszehangolja.
 • Ha kpeiden nincs GPS inf, utlag szintn tetszlegesen csoportostva kiegsztheted azzal, hogy a kpekre kattintva a trkpen is megtekinthesd.
 • Ha a kpekre szeretnl tematizlt gyors keresst, azaz szveges infkkal szeretnd a fjlokat vagy a kpeket "bell" kiegszteni, kln szoftver nlkl megteheted.
 • Ha kaotikus vagy nem jl strukturlt adataid vannak, a PhotOrgan egysges rendet tesz. Mappkat/fjlokat mozgatva rugalmasan, egyszeren rendezheted, megszntethetsz almappkat , vagy - alaprtelmezetten - mindent egy mozdulattal helyreteszel.
 • Ha felesleges duplikciid, triplikciid stb. vannak, megmutatja az elfordulsokat s alaprtelmezetten eltvoltja (tovbbi elny, hogy ez nem csak kpekre, hanem brmely ms filera is vonatkozik). Termszetesen brmelyik kzlk mdosthat.
 • Feldolgozsokat tematizlhatsz mozgatsokkal vagy msolsokkal.


FTM - File Transfer Manager

ltalnoss testreszabhat kommunikcisszoftver, melya fjl feladst s fogadst klnbz protokollokon keresztl (hlzat, FTP, modem) automatikusan el tudja vgezni, de hasznlhat FTP letltsre vagy brmilyen feladatbatch szint automatizlsra. Rendszereink nterl szoftverfrisstseit, interfszes file transfer megoldsait e szoftverrel vgezzk, gy gyfeleinknek e feladatra nem kell kls cgszoftvereit megvsrolnia.

VEGA Online Start

VEGA rendszer nterlst vgz modul (ld. alkalmazi szoftverek, rendszerllomnyok, dokumentcik), mely gyors s felhasznli beavatkozs nlkli frisstst tesz lehetv.

VEGAStart

Feladata a VEGA gyviteli szoftver s rendszerllomnyok frisstse, valamint zrolsi s specilis konfigurcis funkcik.

VEGAKonv (IHIR SAP VEGAInterfsz)

Ez az alkalmazs az IHIR humn rendszertl kapott munkavllali adatokat naponta bedolgozza a RUHA kzponti adatbzisba.

Dbro

A DBro egy ltalnos adatkezel alkalmazs. Klnbz tpus adatbzisok s tetszleges formtum adatfjlok adatainak lekrdezsre, mdostsra, konvertlsra, export/import mveletekre, adatelemzsekre, stb. alkalmas. A munkakrnyezet sokoldalan testreszabhat, sajt menvel, konfigurcis fjlokkal s sok belltsi lehetsggel. Sajt beptett script nyelve lehetv teszi a munka automatizlst.

CikkKonv (GIR cikktrzs VEGA Interfsz)

A GIR rendszer cikktrzset naponta bedolgozza a RUHA s a TE ONLINE kzponti adatbzisokba.

VEGAKonv s FNFA(GIR VEGA Interfsz)

A GIR rendszer egyb adatait (tranzakcik, kszletek, eszkzadatok) naponta bedolgozza a RUHA s TE ONLINE kzponti adatbzisokba.

VEGAKonv (ESZTI VEGAInterfsz)

Ez az alkalmazs az E.Sz.T.I. rendszer MV szolglati hely adatait dolgozza be a RUHA s TE ONLINE kzponti adatbzisokba.

VEGAKonv (GIR ETC ORACLE VEGA Interfsz)

A VEGAKonv dolgozza mg be a vevi, a vtelezi trzseket, s a GIR tranzakci tpus s tranzakci ok trzsadatokat is.

VEGAKonv (VEGA Interface II. GIR Kszlet ORACLE)

VEGA RUHA modulbl mozgsi tranzakcik feladsa a GIR Kszlet modulba tetszleges idszakra (jelenleg rnknt).

ÜGYFÉLKÖR
LeloSoft   oldaltrkp KAPCSOLAT webmester